Over

Bij Eetcafe de Wiekslag staan we elke dag opnieuw weer klaar om al onze gasten een geweldige ervaring te bieden. Leuk om te zien dat je geïntresseerd bent in hoe het avontuur voor ons is begonnen.

Over ons

Wij zijn Astrid en Bart en wij zijn sinds augustus 2019 de nieuwe eigenaren van eetcafe de Wiekslag. Na een kleine verbouwing en een nieuw interieur hebben wij er een leuk en fris bruin cafe van gemaakt. Bij ons kunt u terecht voor een praatje, hapje en een drankje in de sfeer van een gezellige, ouderwetse huiskamer. Verder zijn we liefhebbers van sport en hebben wij twee tv’s hangen waarop altijd sport te zien is.

Wiekslag verhuurt!

De voorbereidingen van het bouwen van de bar met tapinstallatie van onze Tuk-Tuk zijn afgerond en kunt u vanaf heden huren bij ons eetcafé.
In de Tuk-Tuk zit een gekoelde tapinstallatie, die net zo koud bier tapt als bij ons in het eetcafé.

Wij brengen de Tuk-Tuk op locatie en word, in overleg, weer door ons opgehaald.

De huurprijs van de Tuk-Tuk is € 100,- euro per dag, excl. Fustbier. We rekenen € 250,- euro aan borg en bij annulering € 50,- euro.

U heeft de keuze tussen een gekoelde Heineken Fustbier van 50 liter en deze kost € 175,- euro en een gekoelde Heineken Fustbier van 20 liter en deze kost € 95,- euro.

Standaard leveren wij het glaswerk erbij, wilt u liever met plastic bierbekers schenken dan vragen wij € 15,- euro extra.

Voor reservering en informatie kunt u contact opnemen via 06-17905124 of bij ons aan de bar

Sponsor

Ook sponsoren wij het 5e voetbalteam van de club SC Hoevelaken.